INICI > EMPRESA > Actualitat

 · EMPRESA

  Història de la cooperativa
  Actualitat
  Consell Rector
 · OBRA SOCIAL
 · INSTAL·LACIONS
 · ALTA
   SUBMINISTRAMENT
 · COMERCIALITZACIÓ
   D'ENERGIA
 · CENTENARI
 · NOTÍCIES
 · ENLLAÇOS D'INTERES
 · CONTACTE
 · SEU ELECTRÒNICA


ACTUALITAT

Hui en dia la Cooperativa Elèctrica de Vinalesa, sense renunciar als seus principis fundacionals, és una empresa moderna que oferix un servei de la millor qualitat i al menor preu a tots els seus socis i abonats, mercé a una política de constants inversions i millores en les seues instal·lacions i d'adaptació als avanços tecnològics i socials.

Com a mostra de la trajectòria seguida i del creixement experimentat en els últims anys, podem veure que la Cooperativa tenia l'any 2005 un total de 1117 abonats. A data 31 de desembre de 2020 hi ha 1592 abonats conectats a la xarxa.

Des del 2018 hem crescut un 1,7%, malgrat l’alliberament del mercat de la comercialització de l’energia eléctrica, on s’ha multiplicat la competencia, la nostra cooperativa continua sent un referent al nostre poble.

En la actualitat, La potència instal·lada és de 10.420 KVA distribuïts en 13 centres de transformació.

Com déiem al principi, la Cooperativa mantenint els seus principis fundacionals, continua subministrant fluid elèctric als seus socis de la millor qualitat i econòmicament, però també està realitzant una altra sèrie d'activitats gràcies a la participació i l'esforç dels seus socis, la qual cosa demostra que el treball conjunt i solidari permet aconseguir grans metes.

Llibre del Centenari.

"100 anys de Coopertativisme a Vinalesa. Un passeig per Vinalesa".
És un llibre que sobrepassa la trajectòria de la companyia. El seu autor, José Miguel Giménez Guarinos, després de dos anys d'investigacions, ha aprofitat per a repassar la història de la localitat, dels seus edificis i de les seues gents. El llibre es lliurarà a tots els socis de la Cooperativa el pròxim any amb motiu del centenari.


ELÈCTRICA DE VINALESA- Cooperativa Valenciana - Doctor Mollà, nº 3 · 46114 Vinalesa (Valencia) - 96 149 14 00 e-mail: administracion@coop-vinalesa.com

Avís legal / Política de privacitat / Política de cookies