INICI > OBRA SOCIAL
 · EMPRESA
 · OBRA SOCIAL
 · INSTAL·LACIONS
 · ALTA
   SUBMINISTRAMENT
 · COMERCIALITZACIÓ
   D'ENERGIA
 · CENTENARI
 · NOTÍCIES
 · ENLLAÇOS D'INTERES
 · CONTACTE
 · SEU ELECTRÒNICA


OBRA SOCIAL


Per a la Cooperativa Elèctrica de Vinalesa el participar tant en el desenvolupament social com en la difusió de la cultura i l'esport al nostre poble, és molt important, per això col·laborem amb la majoria d'associacions culturals i socials de Vinalesa:

Societat Renaixement Musical, PASIV, C.F. Base, Club de Bàsquet, Club de Patinatge, Escola Municipal de Karate, Club de Pàdel, Club ciclista Guti, Club ciclista BTT, Falla Marquès de Sotelo, Falla dels Xiquets, Societat de Caçadors, Grup Scout, Mestresses de casa, Tyrius, Jubilats, Pilotaris, Penyes Taurines, etc..

En la Fira del Comerç local de Vinalesa, celebrada el passat 21 i 22 d'octubre de 2017, la Cooperativa Elèctrica va patrocinar l'activitat dels tallers infantils, que es van realitzar en el seu stand, y per on van passar més de 300 xiquetes i xiquets al llarg de tot l'horari de la Fira.

cooperativa electrica vinalesa

 

vinalesa-eléctrica

Les animadores amb l'Alcaldessa, el President de l'Associació de Comerciants i diversos Regidors de Vinalesa.

 

fira comerç Vinalesa

 

cooperativa eléctrica vinalesa en la Fira del Comerç

 

Així mateix, en nadal es lliura un detall a tots els nostres abonats.

Recentment la Cooperativa ha subvencionat material esportiu a l’escola municipal de Karate.

També ha donat un desfibrilador a l’Ajuntament per a tractar hipotètics casos de parada cardiorespiratòria. Els entrenadors de l’àrea d’esports han estat formats per a poder utilitzar l’aparell en cas de necessitat.


Acte d'entrega de material esportiu a l'escola de Karate

 

Club de Patinatge  

 

ELÈCTRICA DE VINALESA- Cooperativa Valenciana - Doctor Mollà, nº 3 · 46114 Vinalesa (Valencia) - 96 149 14 00 e-mail: administracion@coop-vinalesa.com

Avís legal / Política de privacitat / Política de cookies