entrar >>
 

COMUNICATS DE LA COOPERATIVA
REFERENTS AL COVID-19

INFORMACIÓ SOBRE LA
NOVA FACTURA DE LA LLUM

 

La cooperativa elèctrica informa que a causa de la crisi del coronavirus queda suspés el repartiment de factures de subministrament per correu ordinari. Tot aquell usuari que vulga copia de la factura pot cridar a l'oficina i aportar un número de telèfon o correu electrònic i se li farà arribar per aqueix mitjà.

Vinalesa, 30 de març de 2020
El consell rector

Vinalesa, a 1 d’abril de 2020

La cooperativa elèctrica implementarà com a mesura d’ajuda directa a totes aquelles empreses l'activitat de les quals ha quedat suspesa d'acord amb el que estableix l'RD 463/2020, de 14 de març i l'RD Llei 10/2020 de 29 de març, sols es cobrarà la quota de potència mínima legalment establerta (0,345 kW en monofàsics i 1,039 kW en trifàsics) en els subministraments on es porta a terme l'activitat.

Aquesta mesura se suma a la ja anunciada rebaixa del 20% del terme d'energia, i esperem que s'ajude a pal·liar els efectes adversos que está ocasionant la pandèmia del coronavirus COVID-19 en la nostra economia local.

Una forta abraçada,

El consell rector

 

Davant la situació excepcional que estem vivint per la crisi del coronavirus COVID-19, la cooperativa elèctrica, conscient de l'esforç que s'està realitzant en la lluita contra la expansió del coronavirus i els efectes perjudicials en l'economia, tant a nivel particular com d'empresa, s'uneix a l'aportació d’accions que ajuden a pal·liar en la mesura que siga possible els efectes adversos que s'esperen. És per això que en la facturació de març 2020 (rebut que es carregarà en compte el 20 d'abril de 2020) portarà implícit un descompte del 20% en el terme d'energia. Aquest descompte es mantindrà, en la mesura de lo possible, durant el temps que dure aquesta crisi.
Esperem que aquesta situació remeta al més prompte posible.
Una forta abraçada i molts ànims per a afrontar aquest repte.

Vinalesa, a 30 de març de 2020
El consell rector

 

 

 

C/ Doctor Mollà, nº 3 · 46114 Vinalesa (Valencia) Tel. 96 149 14 00 e-mail: administracion@coop-vinalesa.com
Avís legal / Política de privacitat / Política de cookies

ELÈCTRICA DE VINALESA. COOPERATIVA VALENCIANA · Comercialització d'energia, Instal·lacions elèctriques, Climatització d'ambients.